Komšije, 20-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Jela sređuje kod Čombeta da on omogući Elzi nastup u noćnom klubu. Plan je da Elza svojim senzualnim plesom očara Momčila koji bi trebalo da bude u publici. Gordana govori Ivanu da neće da otkrije Milici njegovu vezu sa Viktorijom. Ivan se zaljubio u Viktoriju, ali mu ona govori da nikako zbog toga ne bi trebalo da napušta Milicu. Viktorija ne želi da se vezuje ni za koga jer joj je najvažnija karijera.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar