Sumnjiva lica, 14-44

„Sumnjiva lica“ je serija snimljena 206. godine u produkciji RTS-a i Film de Luks-a. Scenario su napisali Dušan Milić, Petar Mihailović, Slobodan Obradović i Boban Jevtić. Dušan Milić je režirao prvih 12 epizoda po komediji „DR“ Branislava Nušića, dok su ostale epizode po delima čuvenog komediografa -“Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „“Vlast“-režirali Milan Konjević, Darko Lungulov kao i dvojica reditelja debitanata, Goran Stanković i Vladimir Tagić. U seriji je igralo više od 150 glumaca svih generacijama. Glavni junak serije je mladi „doktor filosofije“ Milorad Cvijović i njegovi ambiciozni roditelji-Života i Ljiljana. Oni na svaki način žele da programiraju budućnost svog sina, iako se on tome žestoko protivi. Želja roditelja je da njihov lenji, nezainteresovani i razmaženi sin, sklon lakim i brzim zadovoljstvima, postane neko i nešto, moćna „zverka“ u savremenoj Srbiji.

Pikolo dovodi radnike i počinje da menja izgled kluba, jer želi da napravi mesto o kome će se pričati. U klub dolazi lokalni kriminalac Ćetko sa devojkom, koja je odmah zapala Miloradu za oko. Iste večeri, Milorad otkriva Ćetku strogo čuvanu tajnu, da je konobar Žan naslednik pola Beograda i većeg dela Srbije.

Uloge tumače Nikola Rakočević, Boris Isaković, Anđelika Simić, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Branka Katić, Boris Milivojević, Miloš Biković, Mirjana Karanović i mnogi drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво