Montevideo, vidimo se, 7-10

„Montevideo, vidimo se!“ je poslednji nastavak serije „Montevideo, Bog te video“, koja je rediteljski prvenac glumca Dragana Bjelogrlića. Scenario (Ranko Boćić i Dimitrije Vojnov) je napisan po istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića koja govori o velikom uspehu reprezentacije Kraljevine Jugoslavije – koju su tada činili igrači iz Srbije- na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu u Urugvaju 1930 godine. Poslednji nastavak serije se odvija u Montevideu, tokom održavanja Prvenstva. Okosnica radnje su tri ključne utakmice koje su Jugosloveni igrali protiv selekcija Brazila, Bolivije i Urugvaja. Tada su jugoslovenski fudbaleri napravili pravo iznenađenje zauzevši visoko treće mesto.

Menadžer Hočkins nudi igračima ugovor za mestu u timu sastavljenom od najboljih igrača Prvenstva sveta, koij će po završetku takmičenja, krenuti na turneju. Od Ivice Beka traži da mu dovede igrače koje je izabrao, ali na tom spisku nema Moše. Tirke odlazi na ručak kod Dolores. Na pomolu je romansa između Bjanke i Jakšića. Za to vreme Moša otkriva da je lik monaha za kojeg je verovao da je glasnik smrti, ustvari vesnik ozdravljenja i nade.

Uloge tumače Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Milutin Karadžić, Branimir Brstina, Dragan Nikolić, Srđan Todorović i drugi. Režija Dragan Bjelogrlić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво