Nepobedivo srce, 4-15

Nepobedivo srce je televizijska serija snimljena 2011. godine u produkciji RTC i Košutnjak filma po motivima romana Milice Jakovljević, u režiji Zdravka Šotre koji je napisao i scenario. Radnja serije je smeštena u tridesete godine 20. veka. Aleksa Novaković, vlasnik i direktor banke, ima kćerku Milenu i problematičnog sina Stašu koji ne voli školu. Aleksa traži čoveka da proba da povrati njegovog sina. Pronalazi Miroslava Balšića, diplomiranog pravnika i talentovanog pevača, kojem šalje pismo i nudi mi posao. Staša je do tada imao mnogo učitelja ali mu nijedan nije pomogao. Miroslav je vremenom uspeo da ubedi Stašu da zavoli školu. Vremenom, oni postaju dobri drugari a rađa se i nemoguća i velika ljubav između Miroslava i Milene.

Miroslavljev trud se isplatio. Staša je uspešno položio razred. Sledi nagrada: Miroslavu je ponuđeno da se zaposli u banci Stašinog oca kao činovnik. Kuma Stašinih i Mileninin roditelja, gospođa Stajić, je za goste iz Amerike organizovala koncert na kome je svirala Milena, a Miroslav je pevao. Amerikanci oduševljeni njegovim glasom nude mu stipendiju u Italiji, gde bi učio opersko pevanje. Inženjer Stanković, posle bezuspešnog udvaranja, kaže Mileni da mu je žao što je srce poklonila gitaristi.

Uloge tumače Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Ljubomir Bulajić, Danijela Mihajlović, Predrag Ejdus, Zenaida Dedakin, Marija Karan, Dragana Mićalović, Katarina Žutić, Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Nataša Ninković i mnogi drugi.

Nagradu za najbolji Glumački par godine, po izboru čitalaca TV Novosti, na 47. Filmskim susretima u Nišu 2012. godine, dobili su Sloboda Mićalović za ulogu Milene Novaković i Ivan Bosiljčić za ulogu Miroslava Balšića.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво