Umreti mlad: Filip Simor Hofman

U doba masovnih medija, smrt poznate ličnosti i pop zvezde, uvek je javni događaj koji će se medijski eksploatisati, sve dok se senzacionalizam širokih masa ne zadovolji. Serija Umreti mlad pokazaće ljude koji stoje iza njihovog mita. Oni su ostvarili uspeh i ranu slavu, pre nego što su podlegli očaju i tragediji. Istražite kako jaz između stvarnog života i javnog izveštavanja promoviše savremene legende.

Умрети млад: Филип Симор Хофман Умрети млад: Филип Симор Хофман

Filip Simor Hofman je možda bio najambiciozniji američki glumac svoje generacije. Bez obzira na film u kojem je igra ili na kojoj je sceni nastupao, bilo je nemoguće da ga ne proganjaju likovi koje je tumačio: medicinski tehničar u Magnoliji, izmučeni dizajner zvuka u Noći bugija, bogati snob u Talentovanom gospodinu Ripliju. On nije samo glumio, činilo se da je postao jedno sa svojim ulogama.
Kada je 2014. umro od predoziranja drogom, svet je bio šokiran. Pronađen je mrtav u svom kupatilu, sa iglom u levoj ruci. Samo je nekolicina ljudi znala da se on tih meseci borio sa zavisnošću.
Ovaj dokumentarni film prati život Filipa Simora Hofmana i daje temeljan pogled na neke od njegovih najznačajnijih uloga. Prijatelji, kolege, filmski kritičari i njegovi bivši učitelji govore svoja iskustva i sećaju se njegovog humora, njegove neustrašivosti i ranjivosti, njegove ambicije i generacijskog talenta, kakav je bio.

 

 

Repriza , 05. decembar u 00:21 i 08:11

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се