Vreme televizije: Zabavni i sportski program

O zabavnom i sportskom programu u periodu od 1977. do 1980. Prvenstveno su se razvijale one forme zabavnih emisija koje svojom komunikativnošću privlače najšire slojeve gledalaca, ali istovremeno i nove forme i sadržaji zabavnog programa, što je doprinosilo njegovom osveženju. Najambiciozniji poduhvat je učešće u međunarodnom projektu Igre bez granica. Šou program reprezentuje serija Sedam plus sedam.

Sportski program uspeva da prati preko dvadeset sportskih disciplina i obezbeđuje direktne prenose najvažnijih sportskih događaja u svetu i u zemlji. Televizija Beograd postiže evropske standarde u prenosima međunarodnih sportskih takmičenja: Evropsko prvenstvo u kajaku na mirnim vodama, Svetsko prvenstvo u boksu 1978, finalne utakmice Kupa Evrope u februaru 1976.
Učesnici: Predrag Perišić, urednik; Jovan Ristić, reditelj; Slobodan Đorđević, producent; Dejan Pataković, scenarist; Vladan Stojaković, urednik Sportske redakcije; Veselin Grozdanić i Moma Martinović reditelji; Dragan Samac, video mikser
Scenarista dr Miroslav Savićević, voditelj Mića Orlović, reditelj Nikola Lorencin
Premijerno emitovano 03.12.1998, Redakcija za istoriografiju, urednik dr Miroslav Savićević i Redakcija dokumentarnog programa, urednik Božidar Nikolić.

repriza, 25. septembar u 02:20 i 10:20

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара