Na veslu priča: Kaja Vidić - U traganju za izgubljenim veslom

Živeti sa osmehom. Sigurno se nekada pitaš kako. Nije stvar treninga. Ne smeš da oguglaš. I teško da ćeš uspeti osmeh da izguglaš. Razmisli koliko malo znaš o svetu i prirodi i umrećeš od smeha.

Razvoj civilizacija smanjuje bliskost sa prirodom, uzimamo je kao datost, pa se i neki od aktera serije nisu na vodi osetili prijatno, poput Ane Zlatanović, koja je prvim romanom „Pet dana do Božića, i tad neko umre", objavljenim pod alijasom Kaja Vidić, izazvala veoma povoljnu reakciju publike i kritike: „Malo mi je muka od ove vode... Koliko jedna osoba može da uradi za očuvanje prirode? Mi sad blejimo ovde na reci i ja treba da pošaljem neku veliku poruku budućim naraštajima. Veliki pritisak na mene."

Ana Zlatanović, alijas Kaja Vidić, rođena je 1986. godine u Beogradu, pisac je i stendap komičar. Objavila je roman "Pet dana do Božića i tada neko umre" i koautorka je knjige "Mala crna knjiga - Život".

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=IAHse_BGYd0

Reditelj, producent, autor originalnog koncepta: Rastko Šejić; kompozitor, montažer tona: Vladimir Lešić; kamera: Časlav Petrović (DP), Marko Ristić; montažer: Milan Pejnović; dizajner: Zoran Mujbegović; menadžer produkcije: Slobodan Vidić; spiker: Aleksandar Novaković; čamdžije: Ljubomir Miljević, Srđan Rusić, Jovo Čanak; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić

Projekat podržala: Gradska uprava grada Beograda - Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Podrška: 350.org i Climate Action Network Europe

Produkcija: Udruženje „Šta hoćeš" © 2015 - wdoyouw.org

Repriza, 27. mart u  02:20 i 09:50

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи