Читај ми!

Na veslu priča Goran Vasović: Plesati o arhitekturi

Par akorda, ABC pop pesme, to je samo za devojčice, šale se šaljivdžije… Nema zvuka rodnog kraja, ni patosa zavičaja. Ali pripadaš kulturi. Pokušavaš da odsviraš onu pesmu koju si uvek želeo da čuješ. Kako je to kad te progoni harmonija, kad ne možeš dalje od refrena… Kad iscediš suštinu iz sebe, trenutni osećaj sveta složiš u melodiju, nekoliko stihova, ritam koraka i rima... Nije to za priču…

Goran Vasović rođen je 1968. godine u Vrbasu. Osnovnu i srednju školu završio je u Bečeju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Subotici 1994. godine. Bavi se spoljnotrgovinskim poslovanjem u preduzeću „Sojaprotein". Frontmen je i autor pesama pop grupe „Eva Braun" koja postoji od 1989. godine.
TREJLER: https://youtu.be/a02poqpc96c
Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Časlav Petrović, DP; snimatelji: Marko Ristić, Lav Boka - dron; montažer: Milan Pejnović; art direktor: Zoran Mujbegović; veslači: Park prirode „Stara Tisa" kod Bisernog ostrva - Damir Tolmač, čuvar parka prirode, Živko Milin, ribočuvar, Veselin Ćurčić, šef čuvarske službe; spiker: Aleksandar Novaković; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.
Projekat podržali: Ministarstvo kulture i informisanja, Opština Bečej
Produkcija: Šta hoćeš ©2020. wdoyouw.org

Repriza, 24. decembar u 01:40 i 09:40

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара