Kultura podneblja: Kuvar iz australijske šikare, 5-15

Pustara u zabačenoj unutrašnjosti Australije... To je jedna od najsušnijih oblasti u svetu. Temperature redovno premašuju četrdeset stepeni.

Jalova priroda je, međutim, hiljadama godina othranjivala domoroce. Kuvar Mark Oliv, i sam aboridžinskog porekla, nastoji da pronikne u tajne ove divljine. U kuhinji Blek oliv keteringa, u Melburnu, on priprema degustaciju tokom koje će gostima predstaviti domorodačku kuhinju, začine, ali i larve osa koje još nisu probali.

Repriza, 07. decembar u  00:01

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом