Balkan: Divlji zapad za gurmane

Autor Miodrag Ćertić postavio je za vas trpezu: pečenje sa vašara u Velikom Gradištu, šabačka kavurma iz centra Beograda, prasad iz Morovića uzgajana na način koji se ne menja još od Karađorđa, đakonije od najboljih tartufa na svetu iz Istre, i riba iz restorana u Crnoj Gori, do koga se može stići samo brodom.

Da svemu tome da perspektivu tu je i poznati francuski šef Mišel Deviler, iz Nice, nosilac nekoliko Mišlenovih zvezdica.

Repriza, 02. jun u 07:10

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи