Studio 6: Nežni Dalibor

Bend Nežni Dalibor nastupom u okviru serijala Studio 6, predstavio je, između ostalog, i album U slojevima.

Nežni Dalibor iza sebe ima tri studijska albuma: Sredstva i veštine (2008), Normalan život (2011) i Nežni Dalibor (2013). Bend je diskografski debitovao sa singlom Značajan događaj na kompilaciji Jutro će promeniti sve? (2007), u sastavu Ivica Marković (gitara i vokal), Branimir Bogdanović (bubanj) i Ljubomir Vučković (bas i vokal). Krajem 2011. godine bendu se na gitari, sintisajzeru i specijalnim efektima pridružio Davor Sopić, a krajem 2012. godine dobili su i novog bubnjara, Dragana Jovanovića Gagija.

Koncerti u Studiju 6 Radio Beograda, jedinstven su format, na kojima je moguće i prisustvo publike. Uživo se prenose jednom mesečno i RTS 3 direktno prenosi koncerte.
Saradnjom između RTS 3 i Trećeg programa Radio Beograda, direktni prenosi ovih događaja pružaju najbolje od oba segmenta radija i televizije - besprekoran ton koji omogućava kontekst studijskog izvođenja i sliku vrhunskog kvaliteta, zahvaljujući čemu publika može preko TV ekrana da otkrije i doživi pozornicu muzičkih eksperimenata i novih mogućnosti.

Uredničko-autorski tim emisije Studio 6: Nevena Popović, Ksenija Stevanović i Ivana NeimarevićTonska režija: Zoran Marić
Direktor fotografije: Igor Milićević
Reditelj: Ivan Vanja Milanović

Repriza, 15. avgust u  01:01 i 09:01

broj komentara 0 pošalji komentar