Na veslu priča: Carska rupa

Željko Starčević, arheolog, ekolog i publicista, čak i na ivici veljeg mora ispred „bijelog“ grada Herceg Novog priču zadržava blisko zemlji na visini planine Orjen. U vremenu kada su čuda još postojala. Čovek koji je pravio vesla i živeo u pećini. Granica deset prstiju. Ležaj od suve trave. I sudbinski susret sa zmijskom kraljicom... Šta imaš da izgubiš? Definiši: preveslati...

Željko Starčević rođen je 1968. godine u Dubrovniku. Diplomirao je arheologiju u Beogradu. Autor je velikog broja TV emisija o istoriji Boke. Objavljuje priče u periodici i na internet portalima. Autor je više turističkih publikacija. Rukovodilac je Agencije za razvoj i zaštitu Orjena.
Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Časlav Petrović; snimatelji: Aleksandar Kalezić, Miroslav Milovanović (dron); montažer: Milan Pejnović; dizajner: Zoran Mujbegović; spiker: Aleksandar Novaković; barkarijoli: Mirijan Cveljo, Goran Dukić; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.
Produkcija: Udruženje „Šta hoćeš" i Matica Boke 2018.

repriza, 29. jun u 04:42 i 12:42 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво