Na mliječnom putu - film

Ratno je proleće. Svakog dana, mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima.

U toj misiji prati ga sreća, voli ga prelepa seljanka, pred njim je mirna budućnost... I sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naglavačke.

Tu otpočinje priča o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi koja će ih oboje ubaciti u niz fantastičnih i opasnih avantura. Pridružiće im se sudbina i čini se da niko i ništa neće moći da ih zaustavi...

Narativ filma sastoji se iz tri dela, u kojima se prikazuju tri razdoblja u životu jednog čoveka: vreme u kome je srećni mlekadžija tokom rata, zatim njegove rizične podvige i bujajuću romansu sa ženom koju voli, kao i njegov kasniji monaški život, kada se priseća burne prošlosti, kako sopstvene, tako i svoje zemlje. Priča o ljubavi i ratu.

Uloge: Emir Kusturica, Monika Beluči, Sloboda Mićalović...

Režija: Emir Kusturica

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво