Čistači mina - film

Kristijan Erikson koga tumači Dolf Lundgren je ekspert za deaktivaciju i čišćenje minskih polja i vođa humanitarnog viteškog reda na zadatku u Angoli. (Sweepers, 1998)

Zadužen je za čišćenje teriotorije naseljene lokalnim stanovništvom od zaostalih mina i eksploziva koji svakodnevno odnose živote nevinih ljudi, pre svega žena i dece. Zajedno sa još jednim specijalistom za bombe, glavni junak će pokušati da uvhati grupu međunarodnih terorista.

Dok budu raskrinkavali tu mrežu, sačekaće ih mnogobrojne opasnosti. U napadu pobunjenika na kamp, život nažalost gubi Eriksonov jedanaestogodišnji sin. Pogođen teškom tragedijom, njegov život više neće biti isti.

Uloge: Dolf Lundgren, Brus Pejn, Kler Stensfild...

Režija: Keoni Vaksman

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво