Plavi grom - film

Frenk Marfi je pilot losanđeleske policije kojeg je šef lično odabrao da testira eksperimentalni helikopter za napad, Plavi grom. (Blue Thunder, 1983)

Marfi je zadivljen helikopterovim sposobnostima - da vidi kroz zidove, snimi šapat ili sravni ceo gradski blok. Ali kada tu istu visoku tehnologiju upotrebi da snimi sastanak na kom se otkriva prava svrha Plavog groma kao najsavremenijeg oružja za nezakonito praćenje civila i kontrolisanje okupljanja masa, on postane meta koju žele eliminisati. Dok njegova devojka pokušava da dostavi snimak medijima, Marfi seda za komande Plavoga groma i vešto izbegava nebodere u centru Los Anđelesa dok ga progone vladini borbeni avioni F16 i policijski specijalci koji ga žele ućutkati...

Uloge: Roj Šajder, Džon Badam, Voren Oats, Kandi Klark...
Režija: Džon Badam

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво