Fudbal (U-21): EP, Srbija - Nemačka

Posle poraza u prvom kolu evropskaog Prvenstva od Austrije mladi fudbaleri Srbije su pred imperativnom pobede pred utakmicu drugog kola. A u drugom kolu protivnik će im biti zvanični evropski prvak Nemačka.

Nemci su odlučno startovali na Šampionatu i u prvom kolu pobedili Dansku 3:1. Naši fudbaleri su podbacili u svim elementima igre protiv Austrije i sada moraju da pokažu da li su generacija koja može da ponovi uspehe iz prethodne decenije koje su ostvarile mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Igrački kvaliteti Jovića, Lukića, Živkovića, Milenkovića i ostalih igrača nisu sporni, ali za uspeh protiv Nemaca biće potrebna mnogo bolja igra nego u prvom kolu.

Videćemo hoće li selektor Goran Đorović promeniti sastav i šansu dati nekim igračima, koji nisu igrali protiv Austrije ili ima poverenja u tim koji je izgubio prvu utakmicu. Sigurno je da neće igrati Vukašin Jovanović, koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton.

Utakmica Srbija - Nemačka igra se u četvrtak od 21 čas. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a komentator je Aleksandar Stojanović sa lica mesta.

broj komentara 0 pošalji komentar