Kulturni dnevnik

Narodni muzej u Beogradu obeležava 175 godina od osnivanja. Tim povodom je otvorena izložba ''Petar Ubavkić - dela iz zbirke Narodnog muzeja u Beogradu'', a gost Kulturnog dnevnika je v. d. direktora Narodnog muzeja Bojana Borić Brešković.

Film ''Nebeska tema'' posvećen Vladi Divljanu, premijerno se prikazuje pred beogradskom publikom.

Opera Sankt Peterburga gostuje u Teatru Madlenianum sa ''Faustom'' Šarla Gunoa.

U Kulturnom dnevniku - o knjizi ''Svedok epohe'', sabranim TV kritikama Ranka Munitića, kao i o Kragujevačkom akademskom orkestru akordeonista.

U Beogradu se od 10. do 17. maja održava 14. Festival internacionalnog studentskog teatra. Muzičku sezonu u Barutani otvara islandska avangardna atrakcija, elektronski sastav GusGus.

U Kulturnom dnevniku i o ostalim dešavanjima iz sveta kulture i umetnosti. 

urednik Snežana Stamenković Jojić
montažer Nikola Manić
realizator Sanja Redžić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво