Noćne hronike

Svake noći, dok grad spava, ekipe naoružane brzim automobilima, skupim kamerama i policijskim radio stanicama kruže područjem Los Anđelesa u potrazi za pričama. (Nightcrawler, 2014)

Ti slobodnjaci, poznati kao noćni hroničari, idu u lov na sudare, požare, ubistva i ostale nezgode i nesreće u nadi da će prodati reportaže lokalnim TV stanicama. Poput kuglice flipera jure s jednog mesta zločina na drugo, motivisani jednačinom koja pretvara kriminal i žrtve u dolare i cente.

I više nije tajna da danas krv prodaje vesti. Što brutalniji i što šokantniji događaj, to će više medijskog prostora dobiti. Shvatio je to i sociopata Lu Blum koji nakon bezuspešnog traženja posla odlučuje da postane freelance TV reporter koji prati najcrnje od svih hronika one noćne. Ne bi u tome bilo ništa čudno da Lu na terenu ne počne da uzima stvari u svoje ruke s ciljem ostvarenja svoga američkog sna...

Uloge: Džejk Džilenhol, Rene Ruso, Bil Pakston...

Režija: Den Gilroj

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво