Jutarnji program

Na Kosovu i Metohiji i dalje traju mirni protesti građana zbog taksa od 100 posto na robu iz Centralne Srbije. U međuvremenu, uprkos upozorenjima iz Brisela i sveta, Priština još odlučnije ponavlja da će takse ostati na snazi dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova. Na kakvu pravdu mogu da računaju Srbi iz pokrajine, jedno je od pitanja za gošću emisije, Nelu Kuburović, ministarku pravde u Vladi Srbije.

Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca formirana je baš na današnji dan. Pre sto godina. Kako se toga sećamo vek kasnije. I da li su naši susedi taj datum i događaj potpuno potisnuli iz svojih istorija, pitamo istoričara Milana Gulića, sa Instituta za savremenu istoriju.

I ovog jutra razbijamo stereotipe..u Predrasuđivanju proveravamo da li žene i muškarci mogu da istrpe isti bol?

Navikli smo da ga viđamo u operacionoj sali, i u bolničkoj uniformi. Svakodnevno radi najteže operacije na srcu. Ovog jutra , u rubrici Bez izgovora, naš gost je profesor Svetozar Putnik, vrhunski kardiohirurg. Da li stiže da vežba, i šta ga opušta posle komplikovanih zahvata.

Ovo jutro priča o "Pijanim noćima". Tako se zove novi singl kojim se grupa Alisa vraća na muzičku scenu i najavljuje novi CD.

Voditelj: Nada Gogić

Urednici: Duško Nikolić, Nada Gogić

broj komentara 0 pošalji komentar