Tunel, treća sezona

Od 01. novembra na Prvom programu RTS-a, premijerno ćemo emitovati treću i poslednju sezonu popularne serije Tunel, u produkciji engleske televizije Sky Atlantic , u istom terminu, oko ponoći. (The Tunnel, 2013)

Karl i Elisa se ponovo ujedinjuju u ovom emotivnom i uzbudljivom trileru, koji se odigrava u Evropi, nakon Bregzita. Kada u Engleskom kanalu pronađu zapaljen ukradeni ribarski brod, Karl i Elisa veruju da je on služio za prevoženje i trgovinu decom migrantima.

Kako serija ulazi u zastrašujuću završnicu, zajedno i razdvojeno, Elisa i Karl su prisiljeni da se bore sa ostacima prošlosti i donose odluke koje dovode do samo jednog pitanja - koja je vrednost jednog života?

Fanovi filmova fantastike svakako će prepoznati dvoje glavnih glumaca - Klemans Poezi i Stivena Dilana. Francuska glumica i model Klemans, tumačila je lik Fler Delaker u filmu Hari Poter i Vatreni pehar, dok je engleskom glumcu, Stivenu, bila poverena uloga Stanisa Barateona, u popularnoj seriji Igra prestola.

Jedan od scenarista je i Ben Ričards, poznat po radu na Spooks, Outcasts, Party Animals, dok režiju potpisuju Majk Barker (Fargo, Brodčerč), Žils Banijer, Karl Tibets...

broj komentara 0 pošalji komentar