Čovek sa zlatnim pištoljem

Čovek sa zlatnim pištoljem je deveti film o Džejmsu Bondu, i drugi film u kome Rodžer Mur glumi ovog MI6 agenta. (The Man with the Golden Gun, 1974)

Nadređeni obaveštavaju agenta 007, Džejmsa Bonda, da je na meti elitnog plaćenog ubice Frensisa Skaramange, koji svako ubistvo naplaćuje milion dolara. Bond pokušava da mu uđe u trag, a istraga ga vodi u Bejrut. Tamo, verovatno Skaramanginim metkom, ubijen je tajni agent 002. Ali za to nema dokaza jer zlatni metak nikad nije pronađen.

Agent 007 ga pronalazi kao ukras u pupku trbušne plesačice, u čijem je naručju 002 ubijen, a pošto je dokazano da je reč o Skaramanginom metku, Bond odlazi u Makao, gde pronalazi oružara koji izrađuje zlatnu municiju.

Ali, ni on nikad nije video elitnog ubicu i ne zna kako izgleda. Ipak, Bond dobija informaciju koja ga vodi u Hong Kong, gde, preko Skaramangine atraktivne asistentkinje, uspeva da mu uđe u trag...

Uloge: Rodžer Mur, Brit Ekland, Kristofer Li...

Režija: Gaj Hamilton

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво