Upitnik: Šešelj, Palma, Obradović i Šapić

Izbori za Skupštinu Grada Beograda koji će biti održani u nedelju 4. marta - tema su emisije Upitnik.

Šta političke stranke nude Beograđanima ukoliko dođu na vlast? Da li su obećanja koja političari iznose u kampanji realno ostvariva ili su samo spisak lepih želja, uobičajen za predizborne kampanje? Koje su ključne teme beogradskih izbora? Zbog čega su izbori za Beograd važni? Šta se može zaključiti iz predizbornih poruka i, prema mnogim ocenama, prljave kampanje koja se vodi već nedeljama?

To su samo neka od pitanja o kojima će govoriti gosti Upitnika: Dragan Marković Palma, ispred izborne liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija", Vojislav Šešelj ispred izborne liste "dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka, Boško Obradović ispred izborne liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" i Aleksandar Šapić ispred izborne liste "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik".

Urednik i autor emisije je Olivera Jovićević

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара