Devojka iz predgrađa

Bret, mlada žena iz predgrađa, pomoćna je urednica u maloj njujorškoj izdavačkoj kući i nada se unapređenju. (Suburban Girl, 2007)

Istog dana upoznaje književnog diva, Arčija Noksa koji ima 50 godina i pokazuje zanimanje za nju. Bret ubrzo počne da izlazi sa Arčijem i da živi s njim. On je šarmantan, posvećuje joj mnogo pažnje i savetuje je. Ali, ima i bivšu ženu, ćerku koja se udaljila od njega, nekoliko bolesti i foto-album bivših devojaka. Njihov život nije bajka: porodični problemi (i još mnogo toga) opterećuju njihov odnos i Bret mora da donese neke odluke....

Uloge: Sara Mišel Gelar, Alek Boldvin, Megi Grejs, Kris Karmak...

Režija: Mark Klajn

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво