недеља, 04.02.2018, 11:00 -> 11:39
Znanje imanje
Mali proizvođači hrane rade na utemeljivanju Agrarne komore, institucije koja je u zemljama Evrope odavno postala medij posredstvom kog njihovi problemi i predlozi stižu na prave adrese, među donosioce odluka u agrarnoj politici.
Na Zlatiboru smo obišli porodice koje žele da zrno pretvore u meso i dodaju ekstra profit. Čuvena zlatiborska pršuta najbolji je suvenir za turiste od kojih se u ovom kraju živi.
Sistem krava tele čuvaju domaćini iz okoline Zrenjanina. Da bude više kooperanata i rolovanog sira, zalaže se Bojka Plavšić iz Mokrina.
Videćemo i zašto je važno da negujemo šumu i kako da se na njivi borimo sa klimatskim promenama.
Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Jelena Vukobrat, Dragana Popov
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар