Čitaj mi!

Beogradki program: Tata na kub

U Beogradskoj hronici danas gledajte,

Pred ovu sednicu kriznog štaba medicinski i politički deo ponovo imaju različite poglede na to koje mere bi trebalo preduzeti u borbi sa epidemijom. Medicinski deo se zalaže za to da kovid propusnice važe 24 sata i da se produži raspust. Traže i kućni karantin za sve koji dolaze iz država u kojima je potvrđeno postojanje omikrona, nove varijante korona virusa. A šta su dobili, to će nam reći epidemiolog Branislav Tiodorović, koji dolazi u Beogradsku hroniku pravo sa sednice.

Istražujemo u kojem delu Beograda su najjeftiniji stanovi za kupovinu, koje su prednosti, a koji nedostaci tih lokacija.

Ana Manojlović
Ana Manojlović

Sećate li se uzbuđenja koje smo imali pre nego što otvorimo novu kesicu sa sličicama? Sećate li se mirisa novog albuma za sličice? Pronašli smo dečake i devojčice koji se menjaju, skupljaju i druže uz ovu zabavu. Snimili smo njihove roditelje i podsećamo vas na jednu od omiljenih zabava iz detinjstva.

Naši repoteri proveravaju zašto jedno školsko dvorište na Voždovcu nema adekvatno osvetljenje i dovoljno prostora za igru dece zbog parkiranih automobila u dvorištu.

Ko nije čuvao tri mala deteta makar jedno prepodne sam u kući, ne zna kojom brzinom može da se prospe šolja mleka, prevrne puna činija pahuljica na pod, zabije makar jedan prst u oko, naravno tuđe, i nestane omiljena igračka. Oni koji poštuju Star wars filmove, a takav je naš gost, rekli bi da im jedino sila ponekada može da pomogne. Nenad Cekić, otac koji je uzeo porodiljsko umesto supruge, je gost Beogradske hronike.

Sa vama u studiju Ana Manojlović.