Čitaj mi!

Studio

Jelena Gavrilović, Angellina i Magla bend ove subote u Studiju

Kako jedna elektronska numera zvuči kada se odsvira uživo? Da li se sećate filma Crna Marija i numere Mesec je plovio? Kako zvuči Rijanina pesma u izvođenju jedne naše mlade zvezde? Sve ovo, i još puno dobre muzike donosi najnovije izdanje Studija. "Studio", Jelena Gavrilović

Voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin će u subotu u 23.25 na RTS 1 ugostiti glumicu Jelenu Gavrilović, Magla bend i Angellin-u.

Jelena Gavrilović otpevaće pesmu Mesec je plovio iz filma Crna Marija, u kojem je glavnu ulogu imala Sonja Savić, a muziku su radili Srđan Jul i Milan Mladenović.

https://www.youtube.com/watch?v=wJ6ioCUX5aU

"Studio"

Angellina se opredelila za obradu Rijaninog hita Te Amo, a izvešće i svoju popularnu numeru Sijam.

Magla bend unosi novu energiju u stari dobri jugoslovenski pop, obradom pesme Smejem se a plakao bih Olivera Mandića. Magla će izvesti i svoju pesmu Izmisliću ljubav, koja je inače potpuno elektronska, u veoma neobičnom, novom lajv aranžmanu.

"Studio", Magla bend

Studio i ovoga puta pruža priliku mladim i novim talentima da se predstave publici. Pesmu "I Believe" koja je specijalno komponovana za Studio, u produkciji Sky Enetertainment, ove subote izvešće pevačica Tomisha.