Čitaj mi!

Studio

Kralj meraka i kafane, flamenko i poznati jugoslovenski hitovi u Studiju: gostuju Haris Džinović, Nevena Božović Ivanović i Tropico bend

Najnovije izdanje emisije Studio donosi fuziju najrazličitijih muzičkih žanrova, "upakovanih" u celinu koja će oduševiti sve istinske ljubitelje muzike. U subotu u 22.40 voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin ugostiće kralja meraka i kafane Harisa Džinovića, koji će, pored jedne svoje poznate numere u drugačijem aranžmanu, otpevati i čuveni "Bamboleo" Džipsi Kingsa.

"Studio", Haris Džinović

Tropico bend je već imao u planu da uradi obrade kako svojih pesama, tako i numera drugih muzičara, a Studio im je pružio priliku da to učine u vrhunskoj produkciji, na najbolji način, kaže frontmen Aleksandar Cvetković. Tropico će, osim jedne svoje pesme, izvesti obradu velikog hita "Teška vremena pijatelju moj" grupe Neki to vole vruće.

"Studio", Tropico bend

Još jednu, mnogima omiljenu pesmu sa ovih prostora, izvešće Nevena Božović Ivanović - reč je o numeri "Odnesi me" Vlade Divljana. Ovoj prelepoj emotivnoj pesmi Nevena je dala novu atmosferu i novu, žensku perspektivu.

"Studio", Nevena Božović Ivanović

Studio promoviše i mlade, talentovane izvođače, a ove subote publici će se predstaviti Martina Vrbos sa pesmom "S tobom je sve drugačije" koja je nastala u Skymusic Enterainment produkciji.

"Studio", Haris Džinović, Nevena Božović Ivanović i Tropico bend