Čitaj mi!

TV lica...kao sav normalan svet: Goran Sultanović

Goran Sultanović počeo je snimanje emisije "TV lica kao sav normalan svet" baš onako kako počinje njegov svaki dan, jutarnjom kafom u kafani u kraju, jednoj od poslednjih pravih, kako sam kaže.

Uz razgovor o odrastanju u okruženju ekipe s kojom je lako mogao da ode na drugu stranu zakona, govorio je i o glumi, Akademiji, ali i potrebi da uvek posle predavanja odlazi natrag na Čuburu i Crveni krst.

U sportskom društvu "Radnički" prisetio se neuspelih pokušaja da se bavi sportom zbog društva, ali i legendi tog kluba koje su sa pravom zvali romantičarima jer su svi momci iz tog kraja bili osećajni.

Goran Sultanović
Goran Sultanović

Govorio je o viteštvu i fer pleju, o tome da je jedini put kada je pobedio u tuči povod za to bila "prozivka nekih tipova" što plače u bioskopu gledajući "Jedan dan života" govorio je o pravim emocijama i pravim prijateljima, o tome koliko mu nedostaje Dragan Nikolić, o tome da ne može da gleda filmove u kojima je Gaga igrao pa ni zajednički "Poslednji krug u Monci" ali i o legendama glumišta Peri Kralju, Đuzi Stojiljkoviću i Marinku Madžgalju kojima je posevetio pesmu koju će gledaoci čuti, s puno nostalgije svedočeći o gradu, ljudima i vremenu koga više nema.

Autor Tanja Peternek Aleksić