Čitaj mi!

Korona i kardiovaskularni sistem

U "RTS ordinaciji" i ovog vikenda očekuju vas nove tri korisne priče o zdravlju. Poznati reditelj otkriće detalje svoje borbe sa kovidom 19, saznaćete kakve posledice može ostaviti korona virus na kardiovaskularni sistem, a čućete i kako voda može biti lekovita.

U prvom delu emisije, "Korona", fotograf i reditelj Dejan Milićević otkriće kako je prošla njegova borba sa virusom kovid 19, koliko je bilo teško, kako je kilaža uticala na oporavak, ali i kako je uspeo da smrša skoro 50kg pre pandemije i td.

U "Ordinaciji" će biti reči o uticaju virusa korona na srce i krvne sudove. Direktorka KBC Bežanisjka kosa, kardiolog dr Marija Zadravković, objasniće kako kovid 19 šteti srcu, koje trajne posledice može da ostavi, kako oporaviti srce nakon preležanog virusa i još mnogo toga korisnog.

U poslednjem delu emisije, "Hrana kao lek", saznaćete kako voda može biti lekovita, na koji je način treba pripremiti, konzumirati i šta od biljka dodati u nju kako bi efekti bili bolji. Sve to objasniće Verica Todorović, fitoterapeut i nutricionista.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Nenad Krkelić.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]