Čitaj mi!

Dejan Lutkić

Glumac i producent Dejan Lutkić dočekao je Tanju Petrenek na omiljenom mestu u Zemunu, govoreći o tome da se Zemunac postaje tek posle 50 godina života u tom kraju, ali da se on već oseća tako, rado se prisetio odrastanja u selu Nadalj u kome je bila sreća što su oko kuće u kojoj su živeli imali njivu pa je njegova prva vožnja tatinim stojadinom završila u kukuruzu, govorio je o Kuli u kojoj je proveo mladost, o roditeljima lekarima čijim putem će krenuti njegova starija ćerka, o prijemnom ispitu i Beogradu koji je izgledao kao Njujork, o prijateljstvu sa Draganom Nikolićem i tome kako stremi da živi u sadašnjem trenutku trudeći se da svakog dana bude bolji čovek.

Veče je obeležilo izvođenje predstave "Noć bogova" u kojoj igra sa Vojinom Ćetkovićem i Nebojšom Ilićem koji su posle aplauza govorili o tome kako izgleda sa scene gledati publiku pod maskama, ali i kako su se posetioci uželeli pozorišta.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]