Biološki vredna hrana za domaćine i turiste

Ponekad divlja a pitoma lepotica Golija. Darovita sunčanim danima i zvezdanim nebom, smaragdnim šumama i pašnjacima i cvetnim livadama.

Nudi izobilje i za stvaranje i za uživanje. To pokreće domaćine ovog kraja da proizvode biološki vrednu hranu i goste putnike iz celog sveta.

Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:
- inženjer stočarstva Ratko Arsenijević, kako je uspeo da udruži 200 stočara u programu agro domestika.
- Marko Miljković, uskoro inženjer šumarstva, zašto ga ljubav prema prirodi i konjima vraća u zavičaj.
- Milomir i Snežana Božović, žele da ono što je dobro za njihovu decu bude dostupno i kupcima.
- Milijana Šekler - žena zmaj, kako je njena ideja da pozove goste u ovaj raj pokrenula turizam na Goliji. Mnogo je nagrada. Najveće priznanje kaže, porodica na okupu.

Urednik emisije: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Dragana Popov, Ljiljana M. Petrović

 

Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]