Istine i zablude o odvikavanju od pušenja

Ovonedeljna RTS ordinacija donosi nove korisne informacije i zanimljive priče. Svoje omiljeno zdravo jelo pripremaće poznata voditeljka RTS-a Ivona Pantelić, videćete kako se može praviti domaća kozmetika i na kraju će stručnjak razjasniti zablude o odvikavanju od pušenja.

U prvom delu emisije, "Hrana kao lek", kuvaće poznata voditeljka RTS-a, Ivona Pantelić, a pripremaće tradicionalno rusko jelo - "Boršč". Voditeljka Marija Popović napraviće kolač od kuskusa koji nije potrebno peći. Sve o jelima i namirnicama objasniće nutricionista Jelena Avramov.

U "Ordinaciji" ćemo naučiti kako jednostavno i brzo napraviti domaći piling koji se može koristiti i za lice i za telo. Pored toga, farmaceut i specijalista kozmetologije, Marijana Milosavljević, pokazaće i kako se priprema vrlo praktična šećerna pasta ze depilaciju koju svako može koristiti kod kuće.

"Istine i zablude" biće o odvikavanju od pušenja. Saznaćete da li su elektronske cigarete dobar početak odvikavanja, koliko pomažu nikotniski flasteri, koliko dugo traju krize, šta svakodnevno treba izbegavati, da li naglo treba prekinuti sa cigaretama i još mnogo toga korisnog. Sve će razjasniti i objasniti specijalni pedagog, dr Ika Pešić.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]