Tri boje zvuka

U petak 27. marta, od 23.20 časova, na programu RTS 1 i RTS Svet, biće emitovana četvrta epizoda emisije "Tri boje zvuka".

Gledaoci će imati priliku da čuju sjajnu svirku uživo, ali i zanimljivosti na temu muzike na filmu, o čemu će govoriti i naši gosti.

Sa novim albumom, ali i poznatim pesmama dolazi nam Aleksandra Kovač, drugu binu ustupili smo svestranom muzičaru koji je na različite načine obogatio našu savremenu muzičku scenu - Đorđu Miljenoviću, a predstaviće nam se i mladi dvojac iz Pančeva čiji je novi album proteklih meseci uzburkao region, Buč Kesidi!

#3BOJEZVUKA

Aleksandra Kovač, pevačica i autorka, nakon dužeg rada na komponovanju filmske i primenjene muzike, dolazi u studio "Tri boje zvuka" sa pesmama sa novog albuma "Mlečni put". Ovo izdanje okarakterisano je kao svojevrsna muzička autobiografija jer predstavlja putovanje kroz različite stilove, a sadrži i nova izvođenja pesama koje je pevačica ranije komponovala za druge izvođače.

Grupa koja nam prvi put dolazi u emisiju, Buč Kesidi, postoji od 2013. godine; prvi album objavili su 2016, dok su 2019. na dan izlaska drugog albuma, dva dana za redom održali koncerte u prepunoj sali "Amerikana" u beogradskom Domu omladine. U emisiji će uživo odsvirati tri najpopularnije pesme sa novog albuma, za koje su nadahnuće našli u uzbudljivim noćnim izlascima!

Gledaoci će imati priliku da čuju umetnika koji je u dosadašnjem radu pokazao nekoliko muzičkih "lica" i žanrovskih afiniteta, a poznat je i kao producent koji je sarađivao sa različitim izvođačima, Đorđe Miljenović, sa svojim bendom, izvešće pesme koje potpisuje svojim imenom i prezimenom.

Slušajte i gledajte emisiju "Tri boje zvuka" u petak 27. marta, od 23.20 časova, na programu RTS 1!

Pratite nas na svim društvenim mrežama 3BZ, kao i na zvaničnom you-tube kanalu:
3BZ you-tube: https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A
3BZ facebook: https://www.facebook.com/3bojezvuka/
3BZ instagram: https://www.instagram.com/3bojezvuka/
3BZ twitter: https://twitter.com/3bojezvuka/
3BZ e-mail: 3bojezvuka@rts.rs

Urednik: Jelena Vlahović