Ko radi, a ko parkira zbog novih dozvola za profesionalce

Nakon što je država uvela nove propise za profesionalne vozače kamiona i autobusa, mnogi su zbunjeni nekakvim rokovima, papirima, troškovima, mogućim kaznama.

Brojni vozači pitaju da li sada moraju ponovo da idu u školu i da li će im biti oduzete dozvole ako nemaju te nove sertifikate, a ogroman broj pitanja stigao je baš od onih koji vožnjom hrane porodice.

Upravo je to danas glavna tema emisije SAT, koja zajedno sa gostima u studiju odgovara na pitanja gledalaca o tome kako se stiže do čuvenog CPC sertifikata, da li on važi u inostranstvu i kome je neophodan kako bi nastavio da obavlja posao profesionalnog vozača.

U rubrici Predstavljamo uporedili su mazdu „CX-30" sa kijom „Xceed".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 11. feb 2020, 08:23) - anonymous [neregistrovani]

:D

Ništa.... Kao i svi ostali za poslom... nema kukanja

(ponedeljak, 10. feb 2020, 19:30) - Nikola [neregistrovani]

Pitanje

A šta se dešava sa vozačima koji su položili posle 29. decembra 2019. A na polaganje sa svim izmirenim troškovima prema auto školi čekali po 2 meseca pritom sva zatražena ispitivanja što teorija što lekari što praksa položeno iz prvog puta i sad spadaju u isti koš sa ljudima gde je procedura za dobijanje CPC sertifikata zakomplikovana maksimum a nisu krivi za to !!!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]