RTS Svet na Sajmu medija 2019.

Na ovogodišnjem Sajmu medija u Beogradu, redakcija Programa za dijasporu predstavila je programsku šemu i sadržaj kanala RTS Svet.

Na RTS platformi RTS Planeta, program kanala RTS Svet jedini je televizijski sadržaj koji možete pratiti besplatno u bilo kom delu sveta.

Na ovogodišnjem Sajmu medija u Beogradu, redakcija Programa za dijasporu predstavila je programsku šemu i sadržaj našeg kanala.

"Dobro došli na prezentaciju programa kanala RTS SVET, RTS-ove niti koja povezuje dve Srbije, nas ovde i one van matice, od kojih mnogo toga možemo da naučimo a posebno kako se voli Srbija".

Ovim rečima je Suzana Gvozdenović Puzović, odgovorni urednik Redakcije Programa za dijasporu, pozdravila goste i posetioce štanda RTS Planeta.

Ovo druženje na Beogradskom sajmu omogućilo nam je da ugostimo izuzetne, dugogodišnje saradnike našeg programa: Rastko Janković i Nikolina Milatović Popović iz Uprave za dijasporu, Miodrag Jakšić iz Matice iseljenika, Aleksandar Čotrić kao član skupštinskog Odbora za dijasporu, Den Tana, pisac i publicista Marko Lopušina.

Proizvodnja: RTS Program za dijasporu, oktobar 2019.

broj komentara 0 pošalji komentar