Kulturni dnevnik

Povodom autorskog koncerta 26. oktobra u Atrijumu Narodnog muzeja, akademik Ivan Jevtić gost je Kulturnog dnevnika.

Vodimo vas na otvaranje 35. Beogradskog džez festivala i premijeru predstave "Nečista krv" u obnovljenom pozorištu u Vranju. Izveštavamo sa 64. Međunarodnog sajma knjiga i najavljujemo film o Džudi Garland, koji stiže u beogradske bioskope. O 51. Beogradskim muzičkim svečanostima, o dometima i propustima Festivala, u rubrici "Reč kritike" govori Branka Radović, muzički kritičar. U Kulturnom dnevniku i o pozorištu u Beču - na sceni Burg teatra izvedena je predstava "Majstor i Margarita".

Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.

Urednik Dragana Pantić
Realizator Maja Mandić
Montažer Branislav Popović

broj komentara 0 pošalji komentar
Kulturni dnevnik Kulturni dnevnik

Autor:
RTS

Svake večeri od ponedeljka do petka, na Prvom programu RTS-a, posle Dnevnika u 23. Obilje informacija, izveštaji, i analiza kritičara. [ detaljnije ]