Znanje imanje

Počelo je leto. Beremo plodove-rezultate našeg znanja, vremenskih prilika, organizacije.

Počela je i borba sa cenama, profit je u tanjiru-znaju agroekonomisti. Zato u ovom izdanju Znanja Imanja govore kuvari i domaćini koji u agroturizmu plasiraju svoje proizvode. 

Maturanti ugostiteljske škole iz Vrnjačke banje- kakve mogućnosti nudi profesija kuvar. Profesor Marko Martinović- šta bi trebalo da sadrži jedan obrok i kako da ukrasimo tanjir.

Saša Ćurčić- zašto je rešio da posle boravka u Rusiji na padinama Goča proizvodi koziji sir i gosti putnike namernike.

Dražen Jakodović- rođen u Istri, kuvao u vrhunskim kuhinjama sveta-kakvu inspiraciju nalazi u Vrnjačkoj banji i lepotama Šumadije.

Dragoljub i Verica Janjić- kako su sačuvali stado ovaca i tradicionalnu trpezu za eko turizam koji priprema zet Slavoljub sa sinovima.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinar: Dragana Popov

broj komentara 0 pošalji komentar