Upitnik

Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije

Od prošle sedmice, na "crnoj listi" srpskih zvaničnika kojima je zabranjen ulazak na Kosovo, je i predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić. To je objavio kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, reagujući na izjavu premijerke Srbije, da u pregovorima sa Prištinom, Beograd ima posla sa "ljudima koji su izašli iz šume". Šta o ovim i drugim problemima na relaciji Beograd-Priština, ali i o planu za Kosovo kaže predsednica Vlade.

Da li su realne najave da će i ove godine plate i penzije zahvaljujući fiskalnoj moći države, biti povećane, kako se u izveštaju EK ocenjuje oblast ekonomije, a šta je to što je premijerku zabavilo u ovom izveštaju.

O stanju u privredi, životnom standardu građana Srbije, platama i penzijama, investicijama, politici, opoziciji, ali i o situaciji u regionu govori Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije.

Autor i urednik emisije je Olivera Jovićević

broj komentara 0 pošalji komentar
Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]