SAT: Popravljamo automobile gledaocima

Konačno je počela dugo najavljivana akcija u kojoj emisija SAT organizuje besplatnu popravku automobila svojim gledaocima.

Videćete koji je bio prvi kvar i na koji način su ga rešili, a saznaćete i kakvi su rezultati velike akcije MUP-a i Nacionalne vozačke akademije pod nazivom "Život za mlade vozače" i kako su se pokazali mladi sa probnom vozačkom dozvolom u prvih 12 meseci posle dodatne edukacije u centru NAVAK.

Takođe, kao što su u prethodnim emisijama detaljno pokazali dokle se stiglo sa radovima na Koridoru 10, tako će u ovoj emisiji rasvetliti šta tačno još nije završeno na budućem auto-putu od Obrenovca do Preljine i koliko su realne najave o datumima njegovog otvaranja.

Velika ekskluziva ove emisije je prvi test nove škode "skala", a poslastica za ljubitelje automobila jeste i prvi test osme generacije luksuznog rols-rojsa "fantom".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.
Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 03. nov 2019, 16:46) - Jugoslav [neregistrovani]

Pasat b6

Kupio sam pasat b6 i posle predjenih 1000km pocinje da mi pravi problem iskljuci turbinu bio sam kod dva majstora dva razlicita odgovora dobio.prvi majstor mi je trazio 200.000din za popravku meni je to puno para dali bi ste mogli da mi resite problem

(ponedeljak, 08. jul 2019, 10:27) - Dejan [neregistrovani]

Stilo

Imam stila 1.9 jtd. Imam problem upalio mi se aerbeg. Molim bas ako mozete mi pomoci. Unapred hvala

(četvrtak, 23. maj 2019, 14:03) - Mileta Bakić,Gajeva 17 Novi Sad [neregistrovani]

popravka SAT

Imam Reno Lagunu 1,6 benzin,2001 god.
Javlja se kvar koji već šest meseci ne mogu da otklonim,a vozilo su "popravljali" u tri autoservisa: prilikom vožnje sam se poveća gas i preko 3000 obrtaja i ne mogu da ga vratim na normalnu jačinu gasa,već moram da zaustavim auto,ugasim ga izvadim karticu i ponovo upalim.

(sreda, 01. maj 2019, 20:54) - Dragan [neregistrovani]

Moj polovni auto

Imam Suzukija od 993m3,iz 1988g.lepo me služi,u dobrom je stanju ali imam problem sa karburatotom.Pa vas molim da mi pomognete,ako možete.Ja sam iz Kruševca,unapred hvala

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]