RTS ordinacija

Vaskršnja emisija RTS ordinacija biće kolaž najboljih saveta koje ste gledali u trećoj sezoni prvog šou programa o zdravlju na ovim prostorima.

Za gotovo tri godine zdravih druženja kroz RTS ordinaciju prošlo je stotine lekara, medicinskih stručnjaka, poznatih sagovornika i ljudi iz naroda koji su svojim pričama pomogli da zajednički steknemo važna znanja o očuvanju i poboljšanju zdravlja.

Kroz 70-ak emisija uz smeh i zabavu, a nekada i suze, obrađivali smo teme uvek sa istom idejom, da savete koje čujete u RTS ordinaciji lako možete shvatiti i primeniti u životu.

Za Vaskrs, podsetićemo se najzanimljivijih delova emisija treće sezone, priča poznatih, interesantnih istina i zabluda, važnih eksperimenata koje smo uživo radili u studiju i korisnih nutricionističkih saveta.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

"RTS ordinacija" je izborila poziciju jedinstvenog, uvek aktuelnog i pouzdanog TV informatora o zdravlju, koji "iz prve ruke" nudi mišljenja najrelevantnijih stručnjaka ali i brojne korisne, primenljive informacije i savete, koje ne možete naći nigde drugde. [ detaljnije ]