Upitnik

Kako do političkog dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji? Može li se normalna debata uspostaviti u parlamentu? Zbog čega je deo opozicije odbio poziv na konsultacije koji je poslaničkim grupama uputila predsednica Skupštine Maja Gojković?

Kakve poruke šalju protesti opozicije i mitinzi vlasti? Kakve su posledice nagomilanih tenzija po narod i državu? Da li su rešenje vanredni parlamentarni izbori?

To su samo neka od pitanja o kojima će govoriti gosti Upitnika: Vladimir Đukanović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik, Aleksandra Jerkov, potpredsednica Demokratske stranke i narodni poslanik, Neđo Jovanović, zamenik predsednika poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije i Đorđe Vukadinović, zamenik predsednika poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za Spas Srbije u Skupštini Srbije.

Autor i urednik emisije je Olivera Jovićević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]