SAT: Zbrka sa kukama

Izmenom propisa, mnogi koji su imali ugrađenu kuku za vuču na svojim automobilima, proteklih meseci, bili su iznenađeni što su ih vraćali sa tehničkih pregleda sa zahtevom da kuku moraju da skinu i da ništa ne mogu da urade po tom pitanju.

Zapravo, svi vozači koji imaju potrebu da vuku neku prikolicu našli su se u ozbiljnom problemu. Današnja emisija SAT pokušaće da razjasni sve dileme oko ugradnje novih kuka, ali i šta mogu da urade vozači koji imaju stare kuke na svojim automobilima.

Videćete i dve ekskluzive. Novi reno "klio" i Mercedesovu "V-klasu", a saznaćete i kako jednostavnije možete da startujete automobil ako vam se, recimo, ispraznio akumulator.
U rubrici Predstavljamo detaljno pokazuju novi sitroen "C5 er kros".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 24. mar 2019, 18:41) - Ivan Stojkovic [neregistrovani]

Problemi na tehničkim pregledima

Rado gledam ovu emisiju i primečujem da u poslednje vreme malo go oritw o problemima na twhničkim pregledima,po gotovu tehnickih pregleda traktora..

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]