RTS ordinacija

U RTS ordinaciji za naciju saznaćete kako bi trebalo lečiti ginekološke ciste i miome, ali i kako je glumica Snežana Savić rešila svoj problem.

Sve češći problem mnogih je konstantno puckanje u ušima, takozvani tinitus, biće razjašnjene zablude o tome. Videćete i kako izgleda rehabilitacija robotima.

U RTS ordinaciji će glumica Snežana Savić i prof. dr Ana Mitrović Jovanović, ginekolog, otvoreno govoriti o najčešćim ginekološkim problemima žena, cistama i miomima. Saznaćete kako je poznata glumica prevazišla problem, a doktorka Mitrović Jovanović će nam objasniti kako se leče ovi problemi i kada su opasni.

Istine i zablude o tinitusu razeršiće dr Dušan Pavlović, otorinolaringolog. Tinitus je zapravo puckanje u ušima, a potrebno ga je lečiti kada je ta situacija trajna ili učestala. Doktor će otkriti da li zuji u ušima od pristiska, može li slušanje muzike da napravi problem i td.

U ordinaciji ćete videti kako izgleda rehabilitacija robotima posle ortopedske hirurgije ili posle neke povrede. Sve o tome objasniće dr Miodrag Glišić, ortoped, i dr Desanka Mitrović, specijalisata fizijatar.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 02. dec 2018, 14:20) - Anonimno [neregistrovani]

Danonoćna potreba.

Hvala ti Adonaj,hvala ti El Šadaj,hvala ti Ješua.Zbog ljubavi,milosti i dobrote Božje,neka vas blagoslovi veliki Adonaj,zdravlja,mira,blagostanja i svako dobro neka vam podari veliki Adonaj,ponizno molimo i zahvaljujemo u ime Ješue.Amin. - Lep pozdrav,dan vam prijatan i Božji blagoslov vama,svima i vašim bližnjima. - Brojevi: 6:24-26; Poslanica Rimljanima: 16:20; 1.Korinćanima Poslanica: 16:23,24; 2.Korinćanima Poslanica: 13:13; Poslanica Jevrejima: 13:25; Judina Poslanica: 1:2,24,25

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

"RTS ordinacija" je izborila poziciju jedinstvenog, uvek aktuelnog i pouzdanog TV informatora o zdravlju, koji "iz prve ruke" nudi mišljenja najrelevantnijih stručnjaka ali i brojne korisne, primenljive informacije i savete, koje ne možete naći nigde drugde. [ detaljnije ]