RTS ordinacija

Zdravo popodne u RTS ordinaciji donosi korisne i zabavne informacije o sindromu nervoznih creva, uvećanju usana, a saznaćete i šta je važno znati kada se leži u bolnici. Na kraju će nutricionista objasniti kako je najbolje koristiti jaja, ali i kada pomažu prepeličija.

U prvom bloku emisije Tamara Grujić, TV autor emisije "Sa Tamarom u akciji", iskreno će govoriti o tome kako se dugo bori sa sindromom nervoznih creva, kako je godinama mislila da ima bolove zbog srca ili želuca, a dugo se nije setila da potraži pomoć gastroenterologa. Pukovnik dr Dino Tarabar, gastroenterolog Vojnomedicinske akademije, na duhovit i jasan način objasniće kako se ovaj problem prepoznaje, jer se u dijagnozi vrlo često greši. Sindrom nervoznih creva ponekada liči na neke teške bolesti, a saznaćete i kada može biti rizično.

 

Istine i zablude o tome šta je važno znati kad se odlazi u bolnicu razjasniće viša medicinska sestra Sanja Smiljković, portparol Udruženja medicinskih sestara i tehničara "Sestrinstvo".

U Ordinaciji bavimo se uvećavanjem usana na zdrav način. Od dr Svetlane Bogdanović Rašković, specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, čućete kakve posledice može da napravi takozvani "silikon" u ustima, a videćete i kako se usne uvećavaju hijaluronom.

U bloku Hrana kako lek nutricionista Ivana Ćosić napraviće rolat od belanaca, a govoriće o tome kako bi jaja trebalo koristiti i kada pomažu prepeličija.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar