Luda noć

Muzički šou program "Luda noć" vodi nas u vreme nezaboravnih događaja naše muzičke scene i velikih filmskih i serijskih hitova.

U emisiji će se izvoditi evergrin numere, zahtevaće se od pevača da odgovore na brojne zadatke, prošetaćemo se kroz najlepše narodne pesme, a videćemo i glumačke sposobnosti učesnika emisije...

Gosti su legendarne TV zvezde, glumci, pevači, javne ličnosti koje su uživale nepodeljene simpatije auditorijuma u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere. U svakoj emisiji učestvuje plesna grupa koja svojim koreografskim numerama ili kao prateći segment stvara posebni ambijent.

U petoj emisiji, dva nova tima se nadmeću u pevanju i igri: Jelena Tomašević, Dženan Lončarević i Dušan Svilar sa jedne i Frajle, Nikola Rokvić i Bane Lalić sa druge strane. Specijalni gosti su Boris Novković, Kornelije Kovač i hor "Kolibri".

I ove nedelje od 21 sat uživaćete u muzici koja je preživela sud vremena i koja i danas živi. Voditelji emisije su sjajni glumačko-voditeljski parovi Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović, i Gordan Kičić.

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 12. nov 2017, 22:51) - Bulatović [neregistrovani]

Luda noć

Koncepcija emisije je za svaku pohvalu. Upravo ovakva emisije je zaštitni znak RTS.
Ako je "prava muzika" prioritet,onda je postignut programski cilj.Nedelja veče je,veče
pravih vrednosti.