Velika iluzija u Veneciji 2017.

Između stvarnog i virtuelnog filma, kandidata za oskara i autorskih filmova, holivudskih i evropskih zvezda, dogodio se 74. Venecijanski festival koga su u ovo kasno leto posetili Džordž Kluni, Met Dejmon, Havijer Bardem, Penelope Kruz, Vudi Harelson, Džudi Denč, Robert Redford, Džejn Fonda.

Oskarovska trka je počela, ali i nova bioskopska sezona, najavila je Mostra - a o kojim filmovim je reč ekskluzivno ćete saznati u emisiji "Velika iluzija u Veneciji 2017" koja otvara novu sezonu specijalizovane emisije o pokretnim slikama.

Itan Houk, Sandra Perović i Amanda Sejfrid Itan Houk, Sandra Perović i Amanda Sejfrid

 

I dok su američki reditelji govorili o temama vere i duhovnosti, zabrinutosti zbog zagađenja planete, nasilju usled rasne netrpeljivosti, evropski autori su se bavili starošću i samoubistvima, ali i mafijaškim pričama, organizovanim kriminalom i korupcijom.

Sandra Perović i Pol Šreder Sandra Perović i Pol Šreder

Festival je promovisao i dve nove Netfliksove serije "Subura" i "Warmwood". O svemu tome u specijalnom izdanju "Velike iluzije" gde o svojim novim filmovima ekskluzivno govore Itan Houk, Pol Šreder, Rjuiči Sakamoto, Piter Sarsgard, Moli Parker, Samuel Maoz, Takeši Kitano, Erol Moris i drugi.

Autor emisije Sandra Perović

broj komentara 0 pošalji komentar