SAT: Patrola do Italije - Lido di Jesolo

Ove nedelje SAT-ova patrola vam predstavlja put preko Hrvatske i Slovenije do poznatog italijanskog letovališta Lido di Jesolo.

Po već proverenom sistemu, hvalimo - zameramo, videćete kako izgleda put do Jadranske obale dug 750 kilometara. Iz prve ruke ćete saznati koja dokumenta su potrebna za putnike, a koja za automobil, kakvi su saobraćajni propisi i kazne, gde možete sipati gorivo i po kojoj ceni.

Na putu ka cilju, SAT je svratio u Terme Čatež i u Postojnsku jamu, pa ćete detaljnije upoznati i ta dva turistička mesta.

Kada stignete u Lido di Jesolo, saznaćete šta vas sve čeka na plaži, kakvi su smeštaj i cene, ali i sve drugo što turiste može zanimati. Kako se ovo letovalište nalazi blizu Venecije, ekipa SAT-a je posetila ovaj svetski turistički biser, pa ćete videti zbog čega ne treba propustiti priliku, ako već dođete na odmor u Lido de Jesolo, da posetite Veneciju.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]