SAT

Patrola preko Bugarske do Asprovalte i Tasosa

Ove nedelje emisija SAT vas ponovo vodi na još jednu čuvenu patrolu. Cilj je Grčko ostrvo Tasos ali kraćim putem preko Bugarske.

Patrola ovoga puta kreće od Niša, preko graničnog prelaza Gradina kod Dimitrovgrada i dalje na Sofiju, preko Blagoevgrada i mesta Sandanski, pa sve do Grčke granice. Videćete šta vas sve čeka na graničnim prelazima, gde vredi svratiti, a koja mesta izbeći. Saznaćete sve o propisima i kaznama, kakva je snabdevenost gorivom, koje su cene, koja su mesta opasna, ali i kakav je put i da li zaista vredi krenuti ovim pravcem koji je kraći za 100 kilometra u odnosu na put preko Makedonije.

Naravno, detaljno će pokazati šta vas sve čeka na Tasosu, kakve su cene i sve ostalo što vam je važno za dobar odmor. Ali ni to nije sve, na ovom dugom putu ekipa SAT je obišla i Asprovaltu, još jedno zanimljivo mesto za naše turiste pa ćete čuti kakve je ponuda i te turističke destinacije .

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 69 pošalji komentar
(ponedeljak, 21. mar 2016, 08:52) - anonymousCica [neregistrovani]

Preterana buka motorbiciklista

Da li postoji ogranicenje buke koju prilikom voznje kroz grad proizvode motorbiciklisti i ako postoji da li se nesto (ali stvarno) preduzima po tom pitanju, jer pojedinci (verujem da to u njima izaziva zadovoljstvo jer su primeceni) izazivaju toliku buku da se cesto trgnemo,probudimo ako spavamo itd? S obzirom da tek nailazi sezona uzivaoca takvog eksponiranja, molim Vas da odgovorite i ucinite nesto da nam spasete usi i nervni sistem.

(utorak, 11. avg 2015, 22:11) - Ana [neregistrovani]

Satova patrola do Tasosa preko Bugarske

Zanima me da li ce revija SAT plus ove godine ponoviti patrolu do Tasosa preko Bugarske, sigurno se dosta toga promenilo od 2012god.

(nedelja, 05. jul 2015, 15:28) - anonymous [neregistrovani]

dozvola

da li moze emisija da pokrene inicijativu da nasa vozacka makar B kategorija moze da se zameni za svedsku

(sreda, 03. jun 2015, 15:23) - Do Grčke preko Bugarske [neregistrovani]

Do Grčke preko Bugarske

Nema potrebe da se reprizira nešto što je emitovano već dva puta i što može i ovde na sajtu da se vidi koliko god hoćeš puta. Ako ti treba detaljnije imaš patrolu u reviji SAT na kioscima pa kupi ako te zanima

(sreda, 03. jun 2015, 14:39) - anonymous [neregistrovani]

поновите патролу до Грчке преко Бугарске

Поштовање,
Било би лепо да поновите патролу до Грчке преко Бугарске

(ponedeljak, 18. maj 2015, 10:00) - Djordje [neregistrovani]

Ponovite patrolu preko Bugarske

Поштовани господине Алвировићу,
Било би драгоцено да поновите патролу до Грчке преко Бугарске. Купили бисмо и штампано издање САТ-а.
Са поштовањем,
Ђ. Чантрак.

(četvrtak, 14. maj 2015, 12:47) - MB [neregistrovani]

put do tasosa

Postovani dali biste mogli ponoviti patrolu do Tasosa preko Bugarske s obzirom na sadasnju situaciju u Makedoniji verujem da ce mnoge zanimati sve sto se promenilo na tim putevima od 2012 godine.Unapred hvala

(nedelja, 16. jun 2013, 16:45) - Danijela [neregistrovani]

put do nesebra

Postovanje,
rekla bih da sam nekada gledala put za Bugarsku do Nesebra,ali ne mogu da nadjem tu emisiju,Molim Vas ako bi mogli da mi posaljete gde mogu to da pogledam,moj email je beca19_04@hotmail.com,ili da me obavestite da li ce biti Sat patrola do Nesebra do 30.juna,Unapred hvala ,Danijela

(utorak, 21. maj 2013, 16:02) - nesa [neregistrovani]

pozz

pozdrav kolega,podrzavam zahtev kolege za info. o metan pumpama.u makedoniji je pored autoputa u kumanovu makpetrol pumpa.

(utorak, 21. maj 2013, 15:57) - nesa [neregistrovani]

cng

postovani g.dine Alvirovicu ako budete radili i ove sezone patrolu preko bug. nebi bilo zgoreg da date info. o pumpama koje imaju prirodni zemni gas(cng-metan).u mak. imaju dve pumpe kod nas vec ih ima 8.u bugarskoj dosta vise ali je nepoznanica koliko su blizu ruta patrole sat.
unapred zahvalan

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]