Znanje imanje

Mogu li proizvodnja hrane i očuvanje prirode biti deo priče koja vodi ka jednom cilju: ka održivoj budućnosti?

Cirkularna ekonomija znači da i otpad može biti resurs, a otvara veliko zeleno polje, nova radna mesta i mogućnosti. U ovom izdanju u Bojčinskoj šumi bavimo se i značajem pošumljavanja koje država planira da postavi kao prioritet u borbi sa klimatskim promenama.

U nedelji promocije ukusa Italijanske kuhinje sa Etno sajma hrane i pića podsećamo na potencijal koji nosi srpska tradicija.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Jelena Vukobrat, Nataša Todorović, Dragana Popov

broj komentara 0 pošalji komentar
Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]