Čitaj mi!

SAT

Patrola do Tasosa

I ove nedelje SAT vas vodi na putovanje. Videćete detaljnu patrolu od Beograda do grčkog ostrva Tasos. Budući da se često javljaju gužve na graničnim prelazima Preševo i Evzoni, SAT-ova ekipa pokazuje pravac preko graničnog prelaza Prohor Pčinjski i Dojrana u Makedoniji.

Time se izbegavaju gužve i Solun, ali je i put do Tasosa ovim pravcem kraći za oko 20 kilometara. Kao i obično, govori se o stanju kolovoza, opasnostima na putu, potrebnim dokumentima, kaznama, snabdevenosti gorivom, odmorištima i svemu drugom što vozače može interesovati na tako dugom putu.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 15 pošalji komentar
(ponedeljak, 12. avg 2013, 15:46) - HRČAK [neregistrovani]

Hrvatska

Mislim da nema potreba za patrolama do Hrvatske (Istre, Makarske..) Naime kad kreneš iz Beograda prema Istri/Makarskoj samo se voziš po auto cestama i pratiš znakove, a eventualno 5 km pred odredište se voziš običnim cerstama. Bilo bi korisno pokazati eventualno kako se dolazi do Hvara i prelazi na trajekt u splitskoj luci.

Uglavnom, mislim da reportaža za Hr ne bi bila zanimljiva jer se 95% vremena vozi po autocesti, nema ključnih skretanja koja bi mogla zbuniti, a odmorišta su sasvim korektna (OMV, INA, PETROL).

(ponedeljak, 12. avg 2013, 14:11) - Dragan [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Upravo sam se vratio iz Bugarske. Put je zaista onakav, kakvim ste ga prikazali u vašoj patroli. Nisam imao nikakvih problema. Nije bilo gužve na granici. Kupio sam dve vinjete za po 7 dana. Mogu da se kupe na samom graničnom prelazu ili na svim većim pumpama. Kola sam parkirao na hotelskom parkingu. Parking je bio besplatan, što je i bilo naznačeno na sajtu na kome sam pronašao hotel. Danas je standard da svi hoteli u bugarskim letovalištima imaju WI-FI, klimu,frižider, a veliki broj ima bazene i parking. Dakle, uživao sam u letovanju.

(ponedeljak, 12. avg 2013, 13:20) - anonymous [neregistrovani]

LEFKADA

Hitno napraviti patrolu do lefkade i Krfa.

(ponedeljak, 12. avg 2013, 11:56) - anonymous [neregistrovani]

odgovor

Klikni desnim dugmetom misa na link videa, pa izaberi "Save..." (ovo sto ide posle Save, zavisi od browsera koji koristis)

(ponedeljak, 12. avg 2013, 10:25) - Mirolsav [neregistrovani]

pitanje

Kako da preuzmem ovaj video? Kada hocu da ga preuzmem video se samo otvori bez mogucnosti "save" opcije.

(ponedeljak, 12. avg 2013, 09:35) - obavesteni [neregistrovani]

nekoliko info

Patrole da mora su zavrsene za ovu sezonu. Bice neka po Srbiji. Do Hrvatske se nece raditi, iz ociglednih razloga. Ko to ne shvata, sta da mu radim... Do zapadne Evrope se takodje nece raditi, jer poenta patrola je da se rade destinacije gde veliki broj ljudi ide kolima!

(ponedeljak, 12. avg 2013, 02:13) - anonymous [neregistrovani]

Jugonostalgicar

Moze i jedna patrola do Rovinja?!

(ponedeljak, 12. avg 2013, 00:48) - anonymous [neregistrovani]

200 na sat

Zato sto je repriza

(nedelja, 11. avg 2013, 23:52) - z [neregistrovani]

grcka

zasto opet patrola do grcke?

(nedelja, 11. avg 2013, 21:49) - anonymous [neregistrovani]

Kontra smer

Hvala ekipi SAT-a na pokazanom putu ka moru. Zaista je nezgodno ono mesto ispred Soluna gde se posle Kilkisa uključujemo na autoput tik iza skretanja za Kavalu, pa moramo da se okrenemo posle 5 km. E sad još veći problem je povratak istim putem. KAKO SE PRI POVRATKU SA AUTOPUTA UKLJUČITI NA MAGISTRALU ZA KILKIS? Da li skrenuti ka Seresu, pa izaći, ili... Imao sam neprijatno iskustvo kad sam morao da se vozim po nekim selima celih sat vremena. Izgleda da se pri povratku isplati ići starom magistralom Kavala - Solun, pa se lakše možete uključiti na pravac za Kilkis. Mogli ste da nam prikažete to rešenje.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]